Thalita Soraya Kleefman

Hallo Allemaal,

Webmaster

Graag stel ik mijzelf aan jullie voor ! Mijn naam is Thalita Soraya Kleefman, ik ben 30 jaar en woon in Achlum. Daar woon ik samen met mijn vriend Sytze Talsma. Ik ben al heel wat jaren lid van de Welleruters. (mijn lidmaatschap is wel eens een paar keer stopgezet, omdat ik toen geen wedstrijden reed.) In 2002 kreeg ik mijn allereerste pony Thialda. Dit was een 3- jarige fjordenmerrie. Een ontzettend leuke leer-pony voor mij geweest. Met haar ben ik ook begonnen bij de Welleruters in de clublessen, en later ook in de wedstrijden. Na Thialda kreeg ik een bruine KWPN’er genaamd Olympia. Ook weer een super leuke merrie waar ik dressuur wedstrijden mee reed. Daarna kwam Da Vinci, als hengstveulen gekocht, en opgefokt tot zijn 4e jaar. Beleerd en uiteindelijk verkocht omdat hij niet te vertrouwen was helaas.

In 2014 kocht ik Zonnedame, een Haflinger. Weer heel wat anders dan de kwpner’s maar een ontzettend leuk en veelzijdig ras! ik kan ook niet meer zonder denk ik. Hoewel ik de wedstrijden met een kwpn’er wel erg mis. Uit Zonnedame heb ik de merries Zoraya en Zolita gefokt, inmiddels zijn Zoraya en Zonnedame verkocht en wil ik in de toekomst met Zolita verder.

Sinds 2015 zit ik in het bestuur van de Welleruters. Mijn functies op dit moment zijn vooral gericht op Social Media en de Website.