Bij de Welleruters draait het om plezier maken met alle sport- en hobbygenoten in de dressuur, springen, SGW en recreatie. De Welleruters hebben hun leden in heel Noord-West Friesland en hebben hun thuishonk gevonden bij Stal fan’t Fjildhus van de Fam. Wijnstra te Marsum. Hier hebben wij de beschikking over een nieuw gebouwde rijhal (2021-2022) met een binnenmanege van 20×40 meter met eb- en vloedbodem en luxe kantine, was- en poetsplaatsen en ruime parkeergelegenheid wat wij kunnen gebruiken voor onze clublessen en andere activiteiten.

De binnen manege kan tegen een kleine vergoeding ook gebruikt worden voor vrij rijden. Via een online boekingsprogramma kan je inzien wanneer de bak vrij of bezet is en kan je zelf een uurtje vrij rijden boeken.

De leden van de Welleruters komen twee keer per jaar bijeen om te vergaderen. Tijdens deze gezellige vergaderingen worden er o.a. leden in het zonnetje gezet, wordt er overleg gevoerd over de te organiseren activiteiten zoals: clinics, workshops, uitjes, clubkampioenschappen etc.
Op de najaarsvergadering is er een gastspreker aanwezig met een interessant onderwerp. 

De leden krijgen 25% korting op deelname aan een clinic. Eén keer per jaar worden de clubkampioenschappen gehouden met een (niet verplicht) verkleed thema. De deelname hieraan is gratis en er zijn altijd leuke prijzen te winnen.

HSF de Welleruters is een vereniging met een lage contributie en geen verplicht vrijwilligerswerk.

Zoek jij een leuke, gezellige en laagdrempelige rijvereniging voor jong en oud en heb je de beschikking over een ‘eigen’ paard of pony ? Dan ben je van harte welkom bij HynsteSportFeriening de Welleruters.